Nieuws

 • Sneak preview: iMMovator en HMC bundelen de krachten

  De media-industrie is in transitie. We staan voor tal van uitdagingen op gebied van data, business, technologie, content en talent. IMMovator en Hilversum Media Campus bundelen de krachten omdat de transformatie vraagt om het verbinden van business. kennis en talent. Samen zijn we gedreven om een bijdrage te leveren aan de toekomst van de mediasector. Dat doen we vanuit een nieuwe organisatie die we 27 februari lanceren!

   

   

 • PODCAST: Piet Bakker: “Ik vind innovatie het meest overschatte begrip in de media”

  “Ik vind innovatie het meest overschatte begrip in de media. Ik ben ontzettend tegen innovatie. Het hele idee van innovatie is dat je iets nieuws verzint wat nog niemand heeft bedacht. Volgens mij is dat het probleem niet. Je moet iets goeds pikken van iemand anders.

 • Livestream Cross Media Café - Muziek en innovatie

  Ben je niet in de gelegenheid om het Cross Media Café - Muziek en innovatie bij te wonen? Dan hoef je deze niet te missen! Kijk live mee vanaf onze livestream, mede mogelijk gemaakt door Jet-Stream

  De livestream zal om 14:00 starten. Kijk voor de volledige planning op de pagina van het event Cross Media Café - Muziek en innovatie.

 • iMMovator en Hilversum Media Campus fuseren

  iMMovator en Hilversum Media Campus gaan vanaf 2018 fuseren tot een nieuwe organisatie. Beide organisaties werken al lange tijd samen. Onder één vlag bieden ze een nog krachtigere propositie om de media-industrie te ondersteunen in de digitale transformatie als het gaat om kennis-, business- en talentontwikkeling.

Pagina's